Jak usunąć konto na Tumblr? Odwiedź stronę Zarządzaj swoim kontem i blogami. Zanim jednak usuniesz swoje konto, pamiętaj, że: Usunięty zostanie Twój blog główny. Zostaną też usunięte Twoje blogi dodatkowe i zostaniesz usunięty z wszystkich blogów grupowych, których jesteś członkiem. Twój adres e-mailowy i adres URL bloga będą mogły być użyte do utworzenia nowego konta lub […]