Usuwanie swojego bloga W dowolnej chwili możesz usunąć swojego bloga lub usunąć siebie z bloga. Jeśli usuniesz bloga, nie będzie on już dostępny online. Zostanie on również usunięty z listy blogów na pulpicie nawigacyjnym Bloggera. Aby usunąć bloga: Zaloguj się na blogger.com. Obok bloga, którego chcesz usunąć, wybierz Ustawienia z listy rozwijanej. Wybierz Ustawienia. W sekcji „Ustawienia” po […]