Ukrycie posta, który został udostępniony ze strony, spowoduje jego usunięcie z osi czasu tej strony, lecz pozostanie on widoczny w jej dzienniku aktywności. W dzienniku aktywności możesz cofnąć ukrycie wcześniej ukrytych postów. Kiedy usuwasz post, usuwasz go trwale ze swojej strony, w tym także z jej dziennika aktywności. Aby ukryć lub usunąć post ze strony: Ustaw […]