Jak usunąć bloog? W celu usunięcia blooga proszę wejść w ustawienia a następnie zakładkę usunięcie blooga, a następnie kliknij aby usunąć bloog. Proszę pamiętaj, że operacja ta jest nieodwracalna – jeżeli skasują Państwo swojego blooga utracą Państwo wszystkie zapisane na nim informacje. Operacja usunięcia blooga jest nieodwracalna!